KONSERT

Crowbar (US) + Cunt Fistula

Sludge Metal-legender

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 300,—

Det har gått noen år nå, men sludge legendene i Crowbar har alltid vært evig aktuelle. Med gitarist/vokalist Krik Windstein som sjeflos, har bandet inspirert en hel generasjon med metallband med sitt definerende blytunge lydbilde.

Bandet startet opp allerede i 1988 og tre år etterpå kom debuten Obedience Thru Suffering etterfulgt av det seltitulerte albumet Crowbar (1993). Og frem til 2014s Symmetry in Black (Century Media) har det gått slag i slag med totalt 10 album.

Stamgjestene i Crowbar kommer altså tilbake 21. mai og de som så dem på samme scene i fjor kan gå god for at dette ikke er verdt å gå glipp av.

 

CUNT FISTULA

De lokale lømlene i Cunt Fistula har skulket skolen flere ganger tidligere for å spille på Blå. Ryktene sier at selveste King Buzzo håndplukket dem som support til Melvins-konserten her i juni, men dessverre krasjer datoen med klassetur til Langøyene med overnatting i telt. Det Cunt Fistula mangler av bukkeskjegg og tatoveringer tar de igjen med intens musikalsk råskap og tyngde, og med oppvarmingsjobber for band som Red Fang, Zeni Geva og Moss i beltet er det ingen tvil om at de snart når puberteten. Kanskje allerede i løpet av kvelden?

 

Program

July

August

September

October

November

January

February

March

April

May

September