KONSERT:

NB! Flyttet til John Dee – CunninLynguists (US) + Sheisty Khrist (US)

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Denne konserten er blitt flyttet til John Dee 16. november.

Kjøpte billetter kan fortsatt brukes eller refunderes på utsalgssted innen 1. nov.

Etter ville konserter med CunninLynguists i Norge i fjor vår er det på høy tid med gjenhør med Deacon The Villain, Natti og Kno – denne gangen på Blå!

Den amerikanske sørstatstrioen CunninLynguists fra Lexington, Kentucky har siden de entret scenen på starten av 2000-tallet vært elsket blant undergrunns Hip Hop fans, og det med god grunn. Deres sørstats boom-bap produksjoner, lyriske ferdigheter og energiske liveshow blandet med en blytung katalog har sørget for at gruppen har holdt seg relevant i 15 år – og alt uten drahjelp fra store plateselskaper. Med sampling av alt fra Psych-Rock til Blues, New Romantic til Polka har de musikalsk sett blitt sammenlignet med både Atmosphere og UGK, og har turnert med artister som Nappy Roots, Cee-Lo Green (Goodie Mob), People Under the Stairs, Raekwon (Wu-Tang Clan), Brand Nubian og Kanye West(!).

CunninLynguists nevnes ofte i samme åndedrag som sørstats-ikoner som Outkast, Geto Boys og Goodie Mob og det er ingen tvil om at de har videreført arven etter sine forgjengere på eksemplarisk vis. Helt siden debuten “Will Rap For Food” in 2001 som ble lovprist av blant annet Pitchfork har de gjennom en rekke album og mixtapes som “SouthernUnderground”, “A Piece of Strange” og “Strange Journey Volume One, Two & Three” hele tiden levert skitten og hardhuded lyd av Dirty South. Gruppen har samarbeidet med artister som Murs, Del The Funky Homosapien, Aesop Rock, Grieves, Celph Titled, Tonedeff, svenske Looptroop og ikke minst en av sine favoritt-produsenter; Thomax fra Bodø.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November