KONSERT:

Current Joys

indie

Time, date & age restrictions 19:00 18+
Tickets Get tickets 240,—

Current Joys er soloprosjektet til sangeren, låtskriveren og multiinstrumentalisten Nick Rattigan. Amerikaneren lager unik, alternativ indie og henter inspirasjon fra filmskapere som Lars Von Trier, Terrence Malick og Agnès Varda. Han har nettopp gitt ut sitt syvende album, Voyager, og den 24. mars neste år spiller han intimkonsert på Blå!

Rattigan begynte å gi ut musikk som The Nicholas Project fra 2011 til 2012, og deretter som TELE / VISIONS. Han ga ut sitt debutalbum, Wild Heart, i 2013. Etter 2015 begynte Rattigan å opptre som Current Joys, og hans andre studioalbum Me Oh My Mirror, utgitt i 2015, gjenspeiler den betydelige endringen i hans musikkstil.

Å lytte til en Current Joys-låt er å bli fullstendig oppslukt av Nick Rattigans verden. Han er en ivrig kinoforbruker, og en billedkunstner like mye som han er musiker. Det er uklart hvor filmene Rattigan er inspirert av stopper og hans personlige liv starter, men blandingen er det som gjør han så unik.

Voyager er energisk og uforutsigbar – den samme grunnfølelsen som alle Rattigans tidligere utgivelser. Albumet er Rattigan som lærer nye måter å forstå sine egne følelser og sin identitet på, og det med en skjelvende og skrik-seg-hes vokal.

Current Joys bør oppleves live. Sees på Blå 24. mars?

Program

March

April

May

December