KLUBB:

Dan Bravo & WNDR Showcase

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Free

Torsdag 9. juni slår House-tospannet Dan Bravo & WNDR seg sammen for en showcase med masse fet musikk på Blå!

Dan Bravo gikk brått fra å være en lokal Oslo dj til en produsent som har fått oppmerksomhet verden over av store plateselskaper og artister.

Ifjor signerte han låter på bla. Sony Music, The Bearded Man, Ivory Oasis +++ og ikke minst slapp han sin første singel på Armin Van Buuren´s sitt plateselskap Armada Music. Med masse plays og support via Soundcloud har Dan Bravo blitt kåret til et av årets elektroniske navn av NRK P3 og alt dette på under et år.

Med kommende singel på plateselskapet The Bearded Man som er hjemmet til popstjernen Lost Frequencies, har vi store ting vi kan vente fra Larviks gutten Dan Bravo og dette er definitivt en produsent vi kommer til å se mer av fremover!

WNDR fra Oslo er for uinnvidde en produsent du virkelig bør holde ørene åpen for og også til dag DJ’en til artisten Dreamon. WNDR har samarbeidet med akkurat Dan Bravo og gutta har sammen gjort flere fete produksjoner og remikser som for eksempel Chris Brown «Yo (Excuse Me Miss)”. Hans remikser av blant annet Major Lazer “Be Together” og nevnt Dreamon sin “Like You Love Me” er begge bevis på at vi har å gjøre med en produsent som vi kommer å høre mye til fremover.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April