KONSERT

Dans Dans (BE) + FOAMMM + Lyenn (BE)

belgisk filmrock og norsk shoegaze

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

Belgiske Dans Dans er det unike samarbeidet mellom Bert Dockx (frotfigur i Flying Horseman), Frederic Jacues (bassisten til Mark Lanegan og mannen som skjuler seg bak Lyenn-prosjektet) samt Steven Cassiers (instrumentalisten som bl.a. har samarbeided med Mez Mona og DAAU)

Siden debuten i 2012 har Dans Dans trollbundet publikum over hele Europa med en musikalsk miks som kan være vanskelig å båssette. Instrumentalt, atmosfærisk, hypnotisk, delikat og bittelitt rart er adjektiver som ofte blir øremerket trioens lydunivers og som har gjort dem til en av de mest spennende bandene Belgia har å by på for tiden.

Bandet er aktuell med et nytt album – Sand – som er et tidsdokument av trioens improviserte tilnærming i studio der artister som Nick Drake, Ennio Morricone, Ornette Coleman, David Bowie, Robert Wyatt osv har vært tydlige inspirasjonskilder.

 

FOAMMM

I krysningspunktet mellom shoegaze og psychrock har FOAMMM markert seg tydelig på live-scenen i Oslo den siste tiden. Det svevende og originale uttrykket deres har bredt om seg, og 26. august slapp de debut EPen sin, “Dive Into the FOAMMM”, på Sheep Chase Records. Første låt fra EPen, “There Is Somewhere You Need To Be”, ble en liten sommerhit. Mens platene fyker ut av byens beste sjapper, planlegger bandet turnering og sin første fullengder. For fans av My Bloody Valentine, Mac DeMarco, Tame Impala.

Program

July

August

September

October

November

January

February

March

April

May

September