KLUBB:

Darius (FR) + Dan Bravo

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter Kjøp billett 150,—

Få artister har skapt mer furore enn Darius på Soundcloud den siste tiden millioner av spillinger på alle hans siste låter og remikser. Nå kommer den franske produsenten og DJen endelig til Oslo og Blå!

Darius kommer fra Paris og er soloprosjektet til Terence N’Guyen etter at han la det noe lysere artistaliaset Cherokee til side. Han opererer fremdeles under paraplyen Fransk House, men Darius har mykere beat, og er i alt et dypere dykk i Nu-Disco – i tillegg til den deiligste synth-lyden du noensinne kommer til å høre. Siden 2010 og suksess-singelen «Maliblue» har Darius fått et bredt spekter fans over hele kloden, og ikke minst musikkelskere over det ganske internett. Med et utall remikser av alt fra MØ til Flight Facilities og The Magician, i tillegg til låtene «Espoir» og «Hot Hands» har Darius satt dansegulv i fyr og flammer, og forventningene til EPen som slippes i februar er høye – så høye at remiksen Darius gjorde av labelkompis Bondax sin «All I See», nådde 100.000 lytt før det var gått et døgn.

Til å starte opp dansegulvet denne kvelden kommer en av Oslo mest fremadstormende DJs og produsenter innenfor det nogen lunde samme lydbildet som Darius i øyeblikket; Dan Bravo. Unggutten som har jobbet på spreng i studio det siste året har lovet flust av nytt og uhørt egenprodusert materiale, som det visst nok skal lukte krutt av, så her blir det fest fra start til slutt!

 

Program

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar