KONSERT:

Daufødt + Draümar

hardtslående pønk

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Daufødt har raskt etablert seg som et av navnene som virkelig gjelder innenfor rocken her på berget. Daufødt handler om både musikalske og fysiske overskridelser, en konsert er en voldsom frigjøring av energi og decibel, mens det musikalske uttrykket dreier seg om riving og knusing i alle former og fasonger. Daufødt har et bein godt planta i punken, og et bein som sparker innom støyrock, fri-impro og alskens andre avkroker av undergrunnen.

Debutalbumet 1000 Island (2020) vant Spellemansprisen i kategorien rock og ble fulgt opp med en haug av konserter i Norge og Danmark. Under By:Larm i 2020 var bandet en av ti nominerte til prisen Årets Stjerneskudd – og har levd opp til dette gjennom de to siste årene. Med oppfølgerskiva Aromaterapi (høsten 2022) viser Daufødt at utvikling er i kjernen av bandet. Hver eneste strikk tøyes til bristepunktet og med hjelp fra produsent og støymusiker Lasse Marhaug oppnår Daufødt sitt viktigste mål: lytteren skal aldri føle seg trygg.

:::

Draümar er lydsporet til iskalde vintrar, mørketid og isolasjon. Bandet består av medlemmar frå PurpleX, Negativ, Hysj og FOAMMM. Med føtene godt planta i den tradisjonelle Oslo hardcoren, eksperimenterer dei med skrikande feedback, tunge midtempo riff og syrete gitarsoloar. Det er stort, det er tungt, det er eit brutalt godstog på stø kurs rett mot deg.

Tidlegare i år slapp Draümar debut sjueren D’KRIG på det danske lablet Adult Crash. D’KRIG har fått heiderleg omtale frå mellom anna Bandcamp Daily, Maximum Rocknroll og Evig Lyttar. Platesjappa Tiger omtalar allereie sjueren som ein moderne klassiker.

Program

March

April

May

December