KONSERT:

UTSOLGT! Deathcrush Vs. Torgeir Vassvik

Støyrock & joik

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til en sjelden kveld- opplev for første gang på en scene sammen – Deathcrush og Vassvik; elektronikk, joik, spoken word, strykere og rock.

Vassvik kombinererer joik og strupesang, og er en av de mest fremtredende samiske musikerne i Norge, anmelder- og publikumsfavoritter Deathcrush er kjent for sin særegne støyrock og eksplosive konserter.
Samarbeidet tar utgangspunkt i Vassviks Joik og Deathcrush sin hang til å manipulere lyder med effekter og voldsomme frekvenser. Her møtes to av norsk musikklivs ytterpunkter i en spennende symbiose som ikke er opplevd på en scene før.

Deathcrush stiller med synther og vokal sent gjennom en drøss med effekter og samplere. Vassvik har med grunnmuren i gitaren og stemmen sin, i tillegg til to strykere. Blå blir det perfekte sorte hullet å forsvinne inn i.

Her vil romfart og urkrefter nøstes sammen.

Dette blir en drøy kveld!

VASSVIK:

Og fredag faldt brikkerne på plads, da samiske Vassvik gestaltede en rockistisk.shamanistsisk seance i Glorias kølige mørke. Hans rallende overtonebrøl løftede en flig av civilisationen, så vi sammen kunne stirre ind i evigheden”

Information, Roskilde festival, Denmark

DEATHCRUSH

“Deathcrush is chaotic, fun, and unpredictable.”

– Haley Weiss, Interview Magazine (US) Øyafestivalen

Program

March

April

May

December