KONSERT

Deerhoof (US)

leken støyrock. Support: Cowtown (UK)

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

En ode til frihetsrocken!

Deerhoof har siden de startet vært synonymt med rock i sin mest lekne og eksperimenterende friform. Med humor, støy og popteft side om side. Det amerikanske bandet er kanskje mest kjent for legendariske album som Milk Man (2004) og Apple O’ LP (2003), men med rundt 20 album har de på like mange år frelst og imponert publikum like mye som de har overrasket og sjokkert. Bandet er med andre ord ikke redde for å gå nye veier, men Deerhoof har en såpass tydlig signatur at man instinktivt hører at det er dem.

24. juni kommer bandet med et nytt album – The Magic (Polyvinyl) – som sender kvartetten videre ned nye stier. Denne gangen har de strippet musikken sin ned til beinet og leverer en kraftfull hyllest til alle former for musikk som de selv er blitt matet med fra de var små! Her snakker vi en herlig kombinasjon av alt fra R&B og doo-woop til punk, glam og heavy metal.

Er det noen rockeband som passer til matraet forvent det uforventede så er det til de grader Deerhoof. Det eneste sikre du kan forvente deg er at de kommer til BLÅ 14. september!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April