NYTTÅRSAFTEN:

Den Årlige Nyttårsfesten!

2016 vs 2017

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

For de av dere som ikke ender nyttårsaften i pisserenna før 12, med hvilepuls på 13, slipset fullt av tidligere fortært kalkun og 49 meldinger om snarlig ligg med eksen, er det store muligheter for å danse seg inn i det nye året!

I mange år har en av de heteste kveldene i året vært nyttårsfeiringa på BLÅ, og i år som i fjor blir det kalasstemning i bunnen av dumpa, når Magnus International, Sondre Askedalen, Tellström og Gaute Haaversen skal gi deg en bedre start på 2017 enn hele 2016 var – et år vi lett lar gå i glemmeboka.

Hvis du mener lista ikke legges høyt nok, kan du ta det heeelt med ro. Nyttårsfesten på BLÅ er tradisjon med like stor ”T” som vi liker å skrive BLÅ i caps lock, og det er en grunn til at de samme folka kommer igjen og igjen. I DJ-boothen finner du folk som har arrangert samme nyttårsfesten i dumpa siden 2004, har spilt på byen i over 40 år tilsammen og kan lage fest i blinde. Og vi lover mer tacky deko, mer cheesy disco og at det skal bli morsommere enn det har vært noen gang!

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember