KLUBBKONSERT:

Dengue Dengue Dengue (PE) + Skankin Earl

saftig klubbelektronika fra Peru!

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Tribalistisk peruviansk klubbmusikk med et tykt lag maskert mystikk.

Elsk det eller hat det, men maskerader og elektroniske dansemusikere sitter som hånd i hanske. Ledet an av de franske houserobotene i Daft Punk, foretrekker tilsynelatende også dansevennlige navn som Deadmau5, SBTRKT og Dengue Dengue Dengue å gjemme deres ansikter bak en vegg av skumgummi og plast når de tar til scenen. Men forfengelig som dette dogmet kan fremstå, har denne pyntede anonymiteten en viktig funksjon: Et av de hellige bud i housemusikkscenen er at DJ`en skal væresekundær til det som virkelig betyr noe – musikken.

Men i tilfellet med peruanske Dengue Dengue Dengue, har til og med maskene en ekstra funksjon. Utkledd som reptillignende monstre tatt rett ut av inkamytologi, er utseendet til Lima-duoen svært kledelig for musikken deres: svevende dubb og minimalistisk tekno fusjonert med mørk, tribalistisk mystikk.
Lytter man (eller enda bedre, danser) til deres illevarslende, psykedeliske tapning av europeisk klubbmusikk og den latinamerikanske sjangeren cumbia, vil du få en følelse av å være fullstendig – både fysisk og mentalt – fortapt i jungelens mørke hjerte.

Med andre ord, ikke ulikt den foruroligende stemningen under avslutningsscenen i Francis Ford Coppolos mesterverk Apokalypse nå! Begge medlemmene – Felipe Salmong og Rafael Pereira – arbeider også som grafisk designere, så det skal ikke være noen tvil om at Dengue Dengue Dengue sørger for at det visuelle står høyt på deres audiovisuelle klubbkonserter.

 

SKANKIN EARL (KIds Love Bass) spiller afrohouse, bass og tropiske rytmer før og etter konserten.
https://soundcloud.com/skankinearl

Program

July

August

September

October

November

December

January

April