KONSERT:

Dig Deeper + Louien + Die With Your Shoes On!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Dig Deeper gav ut sin debut EP «Yet You Give Me (The Blues)» i 2011. Låta «Memphis ble tidlig en undergrunnsbanger hos kreti og pleti uavhengig av tidligere brokete forhold til begrep som americana eller road rock. 

Bandet står bak 2 album, 2 EPer og en rekke singler siden den tid og har de siste årene beveget seg mye innenfor den smått introverte halvpsykedeliske rocken som snirkler seg gjennom soniske fjell-landskap og kystveier. 

Paisley Undergroundsjangeren (Green on Red, Dream Syndicate, Rain Parade) blir ofte nevnt nevnt i beskrivelsen av dette bandet, selv hevder bandet de har vært frihetsrockens fanebærere. 

Dig Deeper er klare med sitt 3. album: «In Central European Time». Albumet er en reise i Europa sett gjennom øynene til en (eller flere?) fiktive karakterer. Flukt, oppbrudd, fattigdom og tretthet er gjennomgående tema i et album som på alle måter kan knyttes opp mot de siste årenes Europa der flyktninger møter stengte grenser, brune holdninger, nasjonalisme og egoisme. Tekstforfatter og vokalist Einar Kaupang hevder den eneste låta som er skrevet i egen førsteperson er protestlåta «Stars Tonight» som har surret og gått på radio siden April 2017. Vi snakker altså her om Dig Deepers første politiske skive, historiebasert, men likevel statements.

Produsert og spilt inn av Euroboys`, Kåre & The Cavemens` Anders Møller i Oslo i 2016. 

På skiva bidrar keysmagiker Dr. Kay, Steel the Real Bjørnar Brandseth, Torgeir Waldemar, Daniel Henriksen, The Switch sin vokalavdeling bedre kjent som The Beagles/The Astrologers på kor og Moji Abiola

“Vi bor i ulike byer og har sjelden mulighet til å feste sammen. Vi skal ha en releasefest der vi tar med en haug av venner som har bidratt på plata på scena, vi skal forhåpentligvis feire et regjeringsskifte i Norge og vi skal feire slutten av en releaseturné for et album vi er veldig stolte av selv».

SPECIAL OFFER: Kom i bandana og få 25% på all merch (vi selger kanskje bandanas i merchboden).

VI VIL FESTE MED DEG, VI FRIHETSROCKES!

SPECIAL GUEST: (En av våre nye favoritter) Louien har kun en demo ute på verdensveven, men har allikevel klart å skape en buzz i Oslos undergrunn siden hun slapp den i desember i 2016. Hun har spilt for et fullsatt Mono, varmet opp for Twintoulouse og Steve Gunn – og har med seg Torgeir Waldemar som produsent på sitt kommende debutalbum. Bak navnet Louien står Live Miranda Solberg, låtskriver og musiker kanskje best kjent fra kvartetten Silver Lining. Dette er hennes første steg ut som soloartist. Lyden hun skaper er nær og rå, melodiøs og søkende, enkel og komplisert. Det meste hun skriver har sine røtter i nordamerikansk folk og americana, men mye beveger seg også over i britisk folk og pop.

Program

July

August

September

October

November

December

March

May