INTIMKONSERT:

UTSOLGT! Dungen (SE)

psykedelisk indierock! Support: Tussilago (SE)

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Den 25 september slipper Dungen sitt nye album “Allas Sak” via norske Smalltown Supersound og drar på en liten Norges-turné 12. november er de klare for intimkonsert på Blå!

Etter albumet ”Skit i Alt” ble lansert for hele 5 år siden har det vært stille på Dungen fronten, men frykt ikke for nå er gutta endelig tilbake med nytt album!

Det psychadeliske indie rock bandet har blitt priset høyt opp i skyene av rockkjennere rundt om i verden, til tross for at alle sangene deres er på svensk. Hvis ikke dette er en bragd i seg selv fikk deres ”Ta det Lungt” album fra 2004 hele 9,3 fra Pitchfork. Etter den tid har noen av bandmedlemmene holdt på med utgivelser som The Amazing med ”Gentle Stream” fra 2012 og Picture You fra 2015. Mens band grunnleggeren Gustav Esjstes har vært opptatt med bandet Amason sitt debut album ”Sky City” som kom ut tidligere i år. Musikken blir ofte beskrevet som psykedelisk-rock men er imidlertid også sterkt påvirket av svensk folkemusikk, klassisk/indie/progressiv rock.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November