KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

UTSATT: DWAAL + Bismarck

doom til folket!

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 250,—
Konserten er dessverre utsatt på grunn av Oslo kommunes restriksjoner. Vi jobber fortløpende med ny dato!
Når du sitter fast i kvikksand blir all bevegelse effektivt stoppet av den intense, tettpakkede gjørma. All innsats for å komme seg løs bidrar bare til at du setter deg mer fast. En og annen luftlomme som gir støtte under deg kan gi en illusjon av håp, før den kollapser under kroppsvekta di. Til syvende og sist kan du ikke gjøre annet enn å la søla konsumere deg.
Dwaals proverbiale kvikksand er en massiv og suggerende vegg av lyd. Den atmosfæriske blandinga av sludge, doom og post-metal er knusende tung og deprimerende melankolsk samtidig. Drivende, dystre riff, episke atmosfærer og desperat vokal det ene øyeblikket, minimalistiske, følsomme melodier det neste.
Siden oppstarten i 2014 har Dwaal opparbeidet seg et rykte som et solid liveband. I 2017 ga de ut den selvpubliserte EP-en Darben, og i mars 2020 fulgte de opp med debut-fullengderen Gospel of the Vile på Dark Essence Records.
BISMARCK
Bismarck spiller stoner doom med elementer av post metal, sludge og neo psykedelia og har blitt stemplet som et av Norges tyngste band. Kvintetten fra Bergen skapte oppmerksomhet i den norske undergrunnen, etter at bandet ga ut sitt anerkjente debutalbum «URKRAFT» i august 2018. Siden den gang har bandet spilt en rekke konserter og videreutviklet lydbildet sitt ytterligere. Noe av det som gjør Bismarck sin musikk så unik, er evnen til å inkorporere alt fra østlige folketoner til strupesang og atmosfæriske droner inn i stoner-doom sjangeren.
Bismarck er for tiden aktuelle med oppfølgeren «Oneiromancer», som har høstet strålende kritikker fra anmeldere verden over. Albumet er spilt inn i Skyhammer Studio, med Chris Fielding (Electric Wizard, Conan, Napalm Death) bak spakene og i Polyfon Studio her hjemme i Norge. Bandet har virkelig levert varene med dette albumet og er nå klare for å levere varene live til publikum

Program

April

May

December