RELEASEKONSERT:

El Cuero

Support: Pelicat

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 250,—

2. oktober 2015 slipper El Cuero sitt femte studioalbum “Souls Under Red Light”, noe som er en svært gledelig overraskelse, og denne gangen legges kortene åpent på bordet. Rufsete, vakkert og rått skildres opp- og nedturer, mellommenneskelige fiaskoer, angst, og et bandmannskap med kniven på strupen. Etter 2 år med jobbing er albumet «Souls Under Red Light» endelig her. Albumet er produsert av Bjarte Lund Rolland, bedre kjent som gitarist, låtskriver og primus motor i Kvelertak, og han beskriver resultatet slik: ”Vi har rett og slett laget en utrolig bra plate vi har all grunn til å være stolt av. En sonisk triumf .”

I løpet av 10 hektiske junidager ble El Cueros nye album spilt inn i Oslo Klang Studio. Før innspillingen ble det inngått én eneste pakt mellom produsent og band: Alt som høres på plata skal skje live, der og da, øyeblikkets kunst! Det vil si, ingen fiksing og triksing, ingen maskinell puls, ingen pålegg av andre instrumenter. Bare lyden av 4 musikere og deres kjærlighet til musikken sin.

lyden av El Cuero 2015 låter ikke som lyden av så mye annen musikk om dagen. Dette er gutter som har levd størsteparten av sitt voksne liv med gitaren rundt halsen og som viser det i hver rynke, hver tone, hvert ord. Ja, i hver eneste låt!

En annen gladnyhet for bandets mange trofaste fans, er at «Souls Under Red Light» også byr på et gjenhør med Brynjars lange gitarsoloer: «Det har alltid vært et mål for meg at det skal føles som gitaren tar over der vokalen slutter, at den samme verbale følelsen ivaretas. Selv om det ikke er noen tekst, skal det fortsatt være et budskap og ei mening i hver tone. Å spille gitarsoloer er det kuleste jeg vet i livet!» – Brynjar Takle Ohr

 

PELICAT

Pelicat er et Oslobasert band som så dagens lys tidlig 2015. De 3 medlemmene i bandet er til vanlig aktive musikere i band som «Away», «Disaster in the Universe», «Kaja Gunnufsen», «Jaa9&Onklp» for å nevne noen. En felles fasinasjon for indierock/jangle pop (Conan Mockasin, Mac Demarco, Pond ), førte til at guttene samlet seg for å se hva de kunne få til å produsere av musikk sammen. Dette resulterte i en EP med fire iørefallende og lekne alternative poplåter, som bl.a. NRK P3 beskriver som «melodier som uanfektet slentrer rett inn i hjertet». Bandet er et DIY- prosjekt, og alt av musikk er spilt inn i bandets hytte og tilfluktssted på idylliske Hvaler i Østfold. Med sin første utgivelse Pelicans and Rainbows har de laget et unikt sound som et resultat av spontanitet, lek, hygge og kvasifilosofiske samtaler.


Pelicat består av:
Jonas Rohde- Moe (Bass)
Andreas Kase (Gitar/Vokal)
Mads Johansen (Trommer
)

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember