KONSERT:

Emma Jensen

soveroms pop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Emma Jensen lager musikk man kan tolke som melankolsk, ærlig og nær. Hun beveger seg ofte i et nedstrippet landskap hvor stemme og tekst får ta plass. Etter å ha laget musikk på soverommet i flere år ble Emma Urørt-finalist i 2017 med sin første singel “Closer” som nå har over 12 millioner streams på Spotify. De siste årene har Emma fortsatt å gi ut ny musikk, blant annet låten “Someone To Break Your Heart”. Flere av de siste singlene har blitt listet på både NRK P3 og P1.
27-åringen har opptrådd på Slottsfjell, by:Larm, og Jajaja (London), samt varmet opp for Carly Rae Jepsen på Sentrum Scene. I juni slapp Emma låten «The Quiet», som er første singel fra hennes kommende EP som har planlagt utgivelse våren 2023.

Sommeren 2021 gjennomførte Emma sin aller første turné der en seilbåt ble rigget om til en flytende scene, og i løpet av to uker spilte hun og bandet seks konserter for flere hundre mennesker i forskjellige havner langs Vestfold-kysten. Skjærgårdspublikumet på land og i vann(i båt) fikk høre akustiske og intime versjoner av Emma sine låter.  I 2022 ble en ny seilbåtturné gjennomført i Lofoten, Steigen og Hamarøy i vakre Nord-Norge. Emma spilte blant annet på dekk, i en grotte, på fjellet, i et lite naust og på Trevarefabrikken, og fortsatte med dette å understreke hennes kjærlighet for alternative scener. Dette inspirerte Emma til å ta med seg bandet, bestående av Fabian Jensen og Marie Tveiten, tilbake til Lofoten for å spille inn et live album høsten 2022.

Tirsdag 13. desember ønsker de tre å ta med seg stemningen fra seilbåt-turnéene til BLÅ i Oslo, og ønsker velkommen til en intim konsertopplevelse langs Akerselva.

Program

April

May

December