KONSERT:

Erlend Apneseth Trio + Anja Lauvdal

Erlend Apneseth Trios Minifestival

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

3 dager i strekk vil Erlend Apneseth Trio være husband på BLÅ, og utfordres med en ny, tilreisende gjesteartist hver dag. Artistene er plukket av bandet selv, og representerer tre ulike tilnærminger til musikk som trioen har flere fellesnevnere med.
All musikk av bandet og gjesteartist improviseres på konsertdagen, og resultatet vil bli tre spennende og annerledes dager med eksperimentell og improvisert musikk, i en blanding av en drøss med sjangre.


6.desember: Erlend Apneseth Trio + Streifenjunko

7.Desember: Erlend Apneseth Trio + Anja Lauvdal 
8.Desember: Erlend Apneseth Trio + Kim Myhr
Festivalpass: https://www.ticketmaster.no/event/703989

 

ERLEND APNESETH TRIO

Erlend Apneseth Trio består av Erlend Apneseth (hardingfele), Stephan Meidell (gitar, elektronikk) og Øyvind Hegg-Lunde (Trommer, perkusjon). De er alle kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, og deres improvisatoriske tilnærming gjør hver konsert til en unik opplevelse. Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine fire albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste seks årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere. Samtlige fire album har blitt nominert til Spellemannprisen, og de fikk prisen for albumet «Salika, Molika»(2019) sammen med Frode Haltli. Albumet ble også nominert til Nordic Music Prize.

ANJA LAUVDAL

Anja Lauvdal spiller piano, orgel og diverse synther, komponerer, arrangerer og er bandleder. Hun har en svært fordomsfri tilnærming til det å skape musikk og kan bevege seg fra eksperimentelle impro-sammenhenger via mer pop-inspirerte uttrykk til ekspressiv frijazz. Hennes musikalske nysgjerrighet og imponerende kreativitet har gitt seg uttrykk i en rekke band og samarbeidskonstellasjoner – som Skrap, Moskus, Skadedyr, Broen, hyllesten til Joni Mitchell – og mange flere. Hun slapp nylig duo-albumet All My Clothes sammen med Joakim Heibø (trommer), og kuraterte dobbel-albumet “Frijazz mot Rasisme”. I tillegg driver hun Oslo sin festival for fri improvisert musikk, All Ears, sammen med Christian Winther og Natali Abrahamsen.

Program

March

April

May

December