KONSERT:

Erlend Apneseth Trio + Kim Myhr

Erlend Apneseth Trios Minifestival

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

3 dager i strekk vil Erlend Apneseth Trio være husband på BLÅ, og utfordres med en ny, tilreisende gjesteartist hver dag. Artistene er plukket av bandet selv, og representerer tre ulike tilnærminger til musikk som trioen har flere fellesnevnere med.
All musikk av bandet og gjesteartist improviseres på konsertdagen, og resultatet vil bli tre spennende og annerledes dager med eksperimentell og improvisert musikk, i en blanding av en drøss med sjangre.


6.desember: Erlend Apneseth Trio + Streifenjunko

7.Desember: Erlend Apneseth Trio + Anja Lauvdal 
8.Desember: Erlend Apneseth Trio + Kim Myhr
Festivalpass: https://www.ticketmaster.no/event/703989

 

ERLEND APNESETH TRIO

Erlend Apneseth Trio består av Erlend Apneseth (hardingfele), Stephan Meidell (gitar, elektronikk) og Øyvind Hegg-Lunde (Trommer, perkusjon). De er alle kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, og deres improvisatoriske tilnærming gjør hver konsert til en unik opplevelse. Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine fire albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste seks årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere. Samtlige fire album har blitt nominert til Spellemannprisen, og de fikk prisen for albumet «Salika, Molika»(2019) sammen med Frode Haltli. Albumet ble også nominert til Nordic Music Prize.

KIM MYHR

Kim Myhr er en norsk gitarist og komponist, aktiv i det eksperimentelle musikkmiljøet i Oslo. Han har spilt solokonserter over hele verden. Musikken kan minne litt om klangmassemusikken til Ligeti eller Morton Feldmans fingerspiss-sensitive stasis, men den innehar også en energi og en simplisitet som minner om amerikansk folk. Hans første soloutgivelse All your limbs singing ble utgitt i mars 2014.Han ble nominert til Nordic Music Prize 2017 for albumet You | Me fra 2017 og ble nominert til Spellemannprisen 2020 i klassen samtid for Vesper fra 2020 sammen med Australian Art Orchestra. I 2022 ga han ut det kritikerroste albumet Sympathetic Magic.

Program

March

April

May

December