KONSERT:

Erlend Apneseth Trio + Streifenjunko

Erlend Apneseth Trios Minifestival

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

3 dager i strekk vil Erlend Apneseth Trio være husband på BLÅ, og utfordres med en ny, tilreisende gjesteartist hver dag. Artistene er plukket av bandet selv, og representerer tre ulike tilnærminger til musikk som trioen har flere fellesnevnere med.
All musikk av bandet og gjesteartist improviseres på konsertdagen, og resultatet vil bli tre spennende og annerledes dager med eksperimentell og improvisert musikk, i en blanding av en drøss med sjangre.

6.desember: Erlend Apneseth Trio + Streifenjunko
7.Desember: Erlend Apneseth Trio + Anja Lauvdal 
8.Desember: Erlend Apneseth Trio + Kim Myhr
Festivalpass: https://www.ticketmaster.no/event/703989

 

ERLEND APNESETH TRIO

Erlend Apneseth Trio består av Erlend Apneseth (hardingfele), Stephan Meidell (gitar, elektronikk) og Øyvind Hegg-Lunde (Trommer, perkusjon). De er alle kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, og deres improvisatoriske tilnærming gjør hver konsert til en unik opplevelse. Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine fire albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste seks årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere. Samtlige fire album har blitt nominert til Spellemannprisen, og de fikk prisen for albumet «Salika, Molika»(2019) sammen med Frode Haltli. Albumet ble også nominert til Nordic Music Prize.

STREIFENJUNKO

Streifenjunko består av trompetist Eivind Lønning og Espen Reinertsen på saksofon. De befinner seg et sted mellom moderne jazz og samtidsmusikk, og har lenge vært en av de ledende improvisasjons-konstellasjonene her til lands. I tillegg til utstrakt konsertvirksomhet både i Norge og internasjonalt,  har de gitt ut albumene “Sval Torv” og “Like Driving” på Sofa Music. Stillfarenhet, nyanserikhet og virtuos klangbehandling kjennetegner musikken til Streifenjunko.

Program

March

April

May

December