KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

UTSOLGT! Evigheten

Barokk elektropop fra Bergen

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Evigheten er en sekstett som spiller norskspråklig, elektronisk visepop med innslag av barokkmusikk, italiensk filmmusikk, svensk barne-tv og tidlig rytmisk funk. Tekstene utforsker universelle, religiøse bilder og idéer, hvor målet er å skape assosiasjoner til det spirituelle og sakrale. Inspirasjonen hentes fra 70-talls funk, kormusikk, elektronisk pop og religiøse bøker.

Evigheten debuterte med singelen “Turbulensen” i 2017, og har siden fulgt opp med EPen “Evig” i 2018. I 2019 slapp de singelen “Ikke alene” etterfulgt av singelen “Eksistensen”. Sistnevnte ble sluppet med en musikkvideo som også ble regidebuten til Aurora Aksnes.

Evigheten spiller sjeldent live, men de har solgt ut Landmark Bergen i hjembyen to ganger, og de var også å finne på Skatten under Klubb Øya i 2019.

I vinter har de vært i studio for å spille inn andre EPen som henger sammen med den første, nemlig “Heten”. Denne slippes via Bergenslabelen Eget Selskap i månedsskiftet april/mai.

Bandet består av låtskriver og produsent Njål Paulsberg (Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up for Neo Tokyo, The Megaphonic Thrift+) på vokal og synther, Cato Furdal Lyngholm (Jon Olav Nilsen og Nordsjøen) på trommer, Arne Toivo Fjose Sandberg (Havene) på bassynth og de tre vokalistene Tonje Indrehus, Iselin Børve Toft og Mathilde Saunes-Skarsgaard (alle fra vokalensemblet Multa Paucis).

“Dette er rene toner som kan gå fra å kjempe mot hverandre til å sammen skape rom for ettertanke og fred.” – Bergens tidende

“Turbulensen, som er gruppens eneste offentlige singel er stor pop-kunst. Referansetungt uten å miste egenart.” – STOFF

Program

March

April

May

December