KONSERT:

EYEHATEGOD (US)

+ support: Tombstones + Stormbeist

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

De annerkjente EYEHATEGOD fra New Orleans slapp sin første fullengder på hele 13 år i mai 2014. Den selvtitulerte skiva har vært meget etterlengtet og etter en lang innspillingsprosess med flere opp og nedturer for bandet må vi innrømme at den var absolutt verdt ventetiden.

EYEHATEGOD er kjent for deres mørke, grumsete riff kombinert med minst like mørke tekser. Bandet har blant annet nevnt Melvins, Saint Vitus, Swans og Black Sabbath som sine inspirasjonskilder. Dette, kombinert med en vegg av feedback og tunge, bluesy riff kjører de i tillegg en karakteristisk vokal for å skape en virkelig misantropisk vibe.

At bandet med sin mørke historie fortsatt eksisterer, vil mange påstå er ett mirakel – de har vært gjennom år med ødeleggende avhengighet, fengsel, depresjon og den største tragedien av alle: død. Den originale trommeslageren i bandet, Joey LaCaze gikk bort i 2013, like etter å ha spilt inn trommene til den kommende plata. Man kan virkelig høre hans tilstedeværelse og det er bandet veldig glad for. EYEHATEGOD’s frontfigur Mike IX sa: “The main and total tragic break in the chain, was obviously last year’s death of our great friend and drummer Joey Lacaze. However, his original drum tracks made it onto the final master recordings and we’re fucking psyched about that…”

Vi gleder oss virkelig til storbesøk!

 

TOMBSTONES
Et av Norges mest hardtarbeidende band for tiden skal ut på europaturnè med Selveste Selvesen aka EYEHATEGOD allerede i april så hva er vel mer naturlig enn å invitere til en aldri så liten gjenforening denne sommerkvelden? Sammen med EHG gjør de unna festivaler som Doom Over Leipzig, Freak Valley og fantastiske Roadburn. At Tombstones kommer til å være varme i trøya 9. juni kan de lærde umulig strides om, for når de står på scenen denne kvelden har de akkurat gjort unna nok en to ukes lang Europaturnè denne gang sammen med überfete Egypt. Det ryktes også om at bandet kommer til å presentere nytt materiale, så dette her er enkelt og greit liv laga!

STORMBEIST
Hva? Lillestrøm leverer! Med bandmedlemmer som har fra alt mellom hardcore, rockabilly, stoner og black metal settes det standard med Stormbeist. Bandet er helt i startfasen, men har allerede fyrt avgårde en selvtitulert EP som bærer preg av alt som er bra med At The Gates, Metallica, Judas Priest og Mastodon. Du kan lett også spe på med referanser fra våre egne hardrockambassadører i Purified In Blood og Kvelertak om det gjør det bedre. For det gjør det. Bra er det uansett, og Stormbeist er et band å bite seg merke til, spesielt i konsertsammenheng!

Program

August

September

October

November

December

January

April