KLUBB:

Frantzvaag (Fuck Reality, Smallville) og venner

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Free

FRANTZVAAG
Med sin drivende elektroniske musikk har den unge Frantzvaag på stødig vis gjort seg bemerket på Osloscenen. Inspirert av navn som Pete Rock og vår egen Erot (Tore Kroknes) skaper han melodisk lyd med kruttfylte samples som puster liv i dansegulvet.
Dette førte til topplistinger på Juno og rosende omtale fra respekterte navn som Move D, Jacques Renault og Session Victim, samt opptreden på by:Larm og Øyafestivalen i år.
Med relevante beskjeftigelser som å drive platebutikk og jobbe på Hifi-klubben dyrker Frantzvaag en dypere forståelse for musikk, og det gir resultater. Høsten 2016 ble hans debut-EP ”Fuck Reality 03” utgitt gjennom Smallvilles sub-label Fuck Reality og sangen “Knitring” ble fort anerkjent av BBC Radio 1 sin Mark E.
For å følge opp dette slipper han en EP hos Norges disko-prins, Prins Thomas sitt Full Pupp labell, samt en oppfølger hos Smallville Records senere i sommer.

AXEL BIE
Axel Bie er et nytt navn i det norske klubbmiljøet. Han er vanligvis resident DJ hos det engelske klubbkonseptet Our House i London og Exeter. Han tar med seg inspirasjon derfra, og blander det med en forkjærlighet for oslo-disco.

FJELDHEIM
Norsk Dj og produsent, basert i Aarhus(DK). Spiller elektronisk musikk med inspirasjon fra Aarhus sin voksende “housescene”, samt fra Norge. 90s House, Techno. Varmt. Mørkt. Mystisk.

Program

July

August

September

October

November

December

March

May