KLUBB:

Fredfades invites: Heels & Souls (London, UK)

house, progressive house, acid, world music +++

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 150,—

FREDFADES (MUTUAL INTENTIONS)

Fredfades er tilbake på BLÅ etter en travel høst rundt omkring på europeiske klubber der anleggene har blitt mata fulle med balearic house, progressive house, italo-house og acid.
Han var nylig innom og raidet det nedlagte lageret til en gammel Italiensk distributør (som jobbet for blant annet Severino Lombardoni) for det beste av klubbmusikk og italo. På hjemreisen fra sin Europa turné denne høsten har Fred invitert med seg to like altomspennende DJ’s som seg selv.

Fredfades Eternal Love Mix (starter 41:40):
https://soundcloud.com/eternalloveyt/eternal-love-with-fredfades-rocket-radio?in=fredfades/sets/records-n-shit

HEELS AND SOULS (LONDON, UK)

Patrick Forrester og Ben Croft (London, UK) har operert sammen under navnet Heels & Souls siden 2015. I 2017 fikk de residency hos The Pickle Factory der de har huset folk som Pender Street Steppers, Lauren Hansom, Tornado Wallace, Bianca Lexis og flere internasjonale hot shots med hensikt for å skape minneverdige fester og samle inn penger til idéelle organisasjoner som jobber for fred og menneskerettigheter. Siden 2017 har de klart å samle inn godt over en halv million norske kroner.
I tillegg spiller de fast som et av de mer spicy konseptene hos Worldwide FM, der de spiller alt fra Lovers Rock til Tech House – mellom slaga der de reiser Europa rundt og spille festivaler som Dimensions, We out Here, Kala osv.
Duoen har også utgitt en rekke re-utgivelser av sjelden house musikk, street soul, britisk Bhangra, downtempo fra Canada og ymse baleariske rariteter.

Heels & Souls Lobster theremin podcast:
https://soundcloud.com/lobster-theremin/lt-podcast-135-heels-souls?in=heelsandsouls/sets/mixes

Program

April

May

December