KLUBB:

Fredfades & Jex Opolis (Good Timin’ Records, CAN)

house, techno, acid, balearic, street soul, disco, jazzy stuff

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

Etter en suksesskveld med Fredfades og DJ D.DEE hos oss i mai, er Mutual Intentions mannen tilbake med enda en kanadier, denne gangen i et noe eldre kaliber – nemlig Jex Opolis.

Jex er både produsent, DJ og vokalist. Han har gitt ut en rekke releaser via sitt eget label Good Timin’ Records, deltatt i grupper som Conga Radio, DVAS og Moon Tan, i tillegg til å ha gitt ut utgivelser på en haug med andre labels (blant annet ToyTonics, Favorite Recordings, Dekmantel, Planet Trip, Public Release,Running Back +++)

Soundet hans  er preget av melodiene og ferdighetene som låtskriver  han har som følge av sin  bakgrunn som klassisk trent pianist og gitarist, men både sonisk og rytmisk vil det være naturlig å plassere en stor del av diskografien et sted mellom disco, electro, house og techno.

Han har gjort DJ sett på tvers av globusen og gjort seg bemerket som en uforutsigbar og spennende DJ i klubb kontekst. Det går i alt fra disco og italo til dyp og konvensjonell eller rølpete euro house. Ta en kikk på hans Boiler Room x Red Light Radio live sett nedenfor, og lytt til et lite utvalg av låtene han har produsert:

Program

March

April

May

December