KONSERT + KLUBB:

Fredrik Høyer & Bendik Baksaas

Slippfest & klubb "Til alt ute"

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Den hyllede slam-kometen Fredrik Høyer og DJ extraordinaire og sjangerbøyer Bendik Baksaas har slått seg sammen for andre gang og slipper det ambisiøse dobbeltalbumet (og podkastserien) “Til alt ute” 22. mars. Det feires på BLÅ uken etter, med venner, gjester og klubb hele natten.

Multikunstner Fredrik Høyer har opplevd enorm suksess med sin karakteristiske spoken word poesi og har fylt selveste Nationalteatret gang på gang med forestillingen (boken og albumet) Grønlandsūtraen. Konserten på Blå blir en unik mulighet til å se han på en intim scene med helt nytt materiale.

KLUBB:

CC: 120 | ID: 21
Komponist, produsent og DJ Bendik Baksaas er en av de fremste i en ny generasjon som trives svært godt i mellomrommene mellom klubbmusikk og improvisert musikk.

Baksaas gjør et av sine berykta all night long set fra 23 til stengetid. Repertoaret er lekent sammensydd av egne house og techno produksjoner satt sammen med Baksaas personlige favoritter innen off grid og dypt funksjonell klubbmusikk. Kjærlighet og genuin interesse for nyansene i hihat og kick ligger til grunn for hans unike spillestil der elementer fra tre-fire låter kombineres til stilsikker dunkende her&nå-musikk.

––––––––––––––

“Til alt ute” er en blanding av poesi og elektronika, rap, ambient og minimal tekno. “Til alt ute” er et konseptalbum som handler om lørdagsnatta. Tematisk handler disse sangene om den oppvoksende generasjons utehet: Om fremtidsfrykt, om debattklimaet, om den ikke-uttalte lengselen, kjærligheten og manglende håp i horisonten – om alle de store følelsene, både euforien og håpløsheten, tematisert i galskapen man finner en vanlig lørdagsnatt ute på byen.

Program

June

July

August

September

October

November

December

January