KONSERT:

*AVLYST* Fricky

Svensk hiphop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 325,—

Konserten med Fricky er dessverre kansellert. Alle med billett(er) vil motta e-post med ytterligere info.


Gjennom en sjelden evne til å ta lytteren med på en reise til sitt indre, har Fricky klart å trollbinde et bredt publikum og blitt en av de mest innflytelsesrike stemmene i sin generasjon. Med debutalbumet “Fricktion” i ryggen gjør han seg klar for en vinterturné, som begynner den 28. januar med stopp i byer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro og Oslo.

Tidligere i år ble det berømte albumet “Fricktion” gitt ut, som ble beskrevet som “en perfekt pop -plate i hiphops laboratorium” av DN (5/5). Et album som Fricky selv beskrev startet i oppoverbakke, men hvor han til slutt landet på et sted med fullstendig frihet i skapelsen. Resultatet viser en kunstner som reflekterer over sine erfaringer, som vrir og vender tankene sine, hvor vi for første gang kan få sjansen til å bli kjent med personen bak Fricky, Erik Friman.

Som artist, produsent, låtskriver, grafisk designer har han kunnet skissere en idé som er hans egen og en klar idé om hvor han skal. Som nesten helt sikkert blir en omfattende vintertur som starter 28. januar i Karlstad og slutter 19. mars i Malmö.

Program

March

April

May

December