KONSERT:

From Scratch + Leg Mode

indierock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

From Scratch er et indierock-band bestående av Alma Lyngstad, Ada Rummelhoff, Hedda Rungstad og Susanna Sørensen. De har en unik stil bestående av fengende melodier, grungy riff og leken synth. From Scratch er opptatt av at musikk skal være engasjerende og tilgjengelig for alle! Dette kommer tydelig frem når de unge kvinnene spiller live: “Målet vårt med hver konsert er at alle skal være i bedre humør enn da de kom og at alle skal få lyst til å spille og synge de også” – Hedda.

Bandet har så langt spilt på en rekke populære arrangementer som Øyafestivalen, Trænafestivalen, by:Larm og Vill Vill Vest, hvor de har fått strålende anmeldelser:

Det er bare å gjøre alle Norges musikkscener klare: From Scratch er foreløpig et av Norges mest lovende rockeband, men bare vent! De tilbyr noe musikk-Norge burde ha lengtet etter”. (Synnøve Berg Meisingset om From Scratch på by:Larm 2020, Universitas)

Med stor sjarmfaktor og meloditeft i massevis skal en slett ikke se bort fra at du snart kan komme til å høre mer fra denne kvartetten.” (Einar Englestad om From Scratch på Vill Vill Vest 2021, Bergens Tidende)

Disse unge musikantene har tatt store steg siden starten, som var helt «på scratch» rent ferdighetsmessig (…). Jeg håper de holder sammen og gleder meg til å følge dem videre.” (Tellef Øgrim om From Scratch på by:Larm 2020, ballade.no)

From Scratch er et bra liveband (…). Kombiner det med ungdommelig pågangsmot og entusiasme, så ser man en lysende fremtid. Alt i alt leverte From Scratch en god konsert som absolutt ga mersmak. Som jeg har sagt så mange ganger i disse anmeldelsene, rock skal være gøy, rock skal være fest! Og det fikk vi i 20 minutter på Bibliotekscenen denne onsdagskvelden.” (Asle Tangen om From Scratch på Øyafestivalen, blogg.deichman.no)

From Scratch har mange store planer for 2022, så følg med!

___________________________________________

LEG MODE er et nyoppstartet, Oslo-basert band. Med utgangspunkt i en ungdommelig suppe av riff og ironisk distanse har Leg Mode latt seg transformere av pandemiens uendelighet, og står nå fram i lyset som en moden og kunstnerisk kredibel gruppe. Folk-inspirerte komposisjoner med introspektive og reflekterende tekster viser skjulte sider av seg selv i møte med enorme gitarlandskap og et varmt,
punchy bass- og trommesound.

 

Program

March

April

May

December