RELEASEKONSERT:

Gatas Parlament

aktuelle med albumet "Hold Det Realt"

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Gatas Parlament er tilbake! Etter 5 års kaffepause går nok en gang Gatas Parlament hardt i malinga. Den 3. november slippes endelig albumet; “Hold Det Realt” som feires med konsert på Blå 10. november.

Det har gått fem år siden Gatas Parlaments siste album, “Dette forandrer alt”. Nå er de endelig tilbake med et nytt album; “Hold Det Realt”. Navnet er en vri på raps tradisjonelle krav om ekthet, men med et gateparlamentarisk ekstrakrav om å være real, i ordets norske betydning.

Gatas Parlament består av Elling og Jester. Etter en prøveperiode på nærmere 20 år ble Jester medlem i 2011. I tillegg har de rekruttert en ikke musiserende sceneprosjektorpøbel; Mads Faste Liang Nilsen, som bidrar sterkt til den visuelle delen av konsertene. Stikkord er projektor, lerret, video.

Gatas Parlament var den første norskspråklige rapgruppa noensinne med sin utgivelse “Autobahn til Union” i 1994, og er forfedrene til hele den store sjangeren som har vokst i deres kjølvann. De har vært i teten siden gjennombruddet for norsk rap på begynnelsen av 2000-tallet, med tradisjonell boom-bap-rap, revolusjonære tekster og engasjeren- de sceneshow. Nå akter Gatas Parlament å bevise at de fortsatt er råest i norsk rap!

“Hold Det Realt” låtliste:

01 Hele Norges Gatas Parlament
02 Paragraf 127 m/ Jan Steigen og Lotus
03 Skyting i refrenget m/ Stian Ehi
04 Kyss meg
05 Hold det realt m/ Bugge Wesseltoft
06 Slagord m/ Joddski
07 Kast alle kastesystem
08 I Gata vår

Program

July

August

September

October

November

December

January

April