STUDENTAKSJONEN I OSLO PRES:

#Gi5for1venn m/Ivan Ave + Klish + Oral Bee

+ Gymmen dj's

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Hva er vel bedre enn å gå på konsert med god samvittighet? Studentaksjonen Oslo arrangerer i forbindelse med sin aksjonsuke en heidundrandes konsert på Blå. Overskuddet går uavkortet til vårt formål, som er å gi barn i Afghanistan en mulighet til å lære å lese og skrive.
Gå inn på www.studentaksjonen.net/help for mer informasjon om prosjektet og hvordan du kan bli bøssebærer (10. Sep.)!

Dørene åpner kl. 21, men uteserveringen er åpen før den tid.


ORAL BEE
Nesoddens store sønn har vært en stayer i gamet siden begynnelsen av millenniumet. I år kom han med albumet Pimpguden Befalte Meg Til De. Fjorårets Putter Det Ned 4Ever høstet gode anmeldelser og har ført til at Beezy har fått legendestatus! Han holder det 100 og kan love et fantastisk show på Blå! Yabbbbaa!

IVAN AVE
Ivan Ave er en artist for de som lengter tilbake til 90-tallet, da alt var bedre på hip hop-scenen. Sounden er en herlig krysning mellom Gurus Jazzmatas, A Tribe Called Quest og The Fugees. Med Ivan Aves fantastiske flow på engelsk over jazz og soul-inspirerte beats er dette ren massasje for trommehinnene. I 2015 slapp han plata Fruitful LP med sin langvarige kompanjong Fredfades. Lydverket trillet terningkast 5. Og tidligere i år slapp han soloplata «Helping Hands», produsert av Stones Throw artist MNDSGN. Han har nylig turnert over hele Europa med MNDSGN og inntatt scenen på Roskilde og Molde Jazz.
VI GLEDER OSS!

GYMMEN (DJS)
GYMMEN er et DJ collective bestående av Nora og Adiele. De er kjent for å få dansegulvet til å koke over med en deilig mix av dancehall, urban, club, afro og bass. Dette blir den perfekte avslutning på en fantastisk kveld.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April