KONSERT:

God Is An Astronaut + Ef

Spacerock

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Postrockerne i God Is An Astronaut kommer til Oslo og BLÅ lørdag 22. april!
:::
Det har nå gått 20 år siden utgivelsen av debutalbumet «The End of the Beginning» og bandet feirer dette med en turné med fokus på låter fra de siste to tiårene.

Helt siden bandet ble dannet på begynnelsen av 2000-tallet, har den irske kvartetten God Is An Astronaut regjert som en av vår tids fremste instrumentalgrupper. En intens blanding av rock, eteriske og følelsesladede lydlandskap, utrolig dynamikk og inspirerende melodier.

Gjennombruddet kom i 2005 med utgivelsen av «All is Violent, All is Bright», og plutselig begynte kvartettens detaljerte og nyanserte musikk å bli referert langt utenfor sin egen sjanger. Interessen og ønsket om God Is An Astronaut har siden nådd uante høyder.
Nylig slapp bandet sitt tiende fullengder– «Ghost Tapes # 10», en plate som utstråler en imponerende kunstnerisk kvalitet, og har blitt møtt med strålende kritikker. Og har det noen gang vært et bedre tidspunkt for et nytt post-rock-album? Plata er et lydspor til vår tids unike isolasjon og ensomhet.

Med sterke visuelle hjelpemidler blir God Is An Astronauts liveopptredener til fantastiske opplevelser. Bare å glede seg til Irene kommer til BLÅ!

Program

June

July

August

September

October

November

December

January