KONSERT:

Golden Core + Skrymir + Nedgravd

en hard aften

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Høsten 2019 slapp GOLDEN CORE det kritikerroste albumet FIMBULTÝR og tidligere i år kom de med singelen FÁFNIS BANI på vinyl og streaming. 15. oktober kommer de tilbake til BLÅ. 

Stilmessig spiller bandet en blanding mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal, doom og blackmetal, og er blitt sammenlignet med band som Neurosis, Enslaved, Mastodon, Electric Wizard og High On Fire. Tross sin unge alder har Golden Core over 130 konserter bak seg i inn og utland og har allerede gjestet noen av de fineste festivalene i Norge, Island og England, bl.a. Bloodstock Open Air i England, Eistnaflugfestivalen på Island, Høstsabbat, by:Larm, Øyafestivalen og Midgardsblot.

Spesielle gjester: Skrymir + Nedgravd.

SKRYMIR er et blackmetalband fra Hønefoss. Bandet startet som et enmannsprosjekt til låtskriver Skrymir Skogheim i 2018. Skrymir ga ut sin første EP i 2019 og albumet Predominate i 2020. Bandet er siden blitt utvidet til en duo med Mathias Halvorsen som fast medlem og sammen ga de ut albumet Spell Night tidligere i år.

NEDGRAVD er et dødsmetal band fra Oslo som består av svært unge gutter som dyrker mørk, mystisk og primitiv metal inspirert av band som Autopsy, Infester, Merciless og tidlig Darkthrone.

Program

March

April

May

December