KONSERT:

Golden Core + Special guests

hardtslående doom

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

GOLDEN CORE er som et husband å regne på BLÅ. 23. mars kommer de tilbake til BLÅ for å gjøre en eksklusiv gig i Oslo som etter alle solemerker blir bandets eneste klubbkonsert i 2023, men Golden Core jobber i skrivende stund med å ferdigstille sitt neste album som ventes å komme ut i 2024.

Stilmessig spiller GOLDEN CORE en blanding mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal, doom og blackmetal, og er blitt sammenlignet med band som Neurosis, Enslaved, Mastodon, Electric Wizard og High On Fire. Tross sin unge alder har Golden Core over 140 konserter bak seg i inn og utland og har allerede gjestet noen av de fineste festivalene i Norge, Island og England, bl.a. Bloodstock Open Air i England, Eistnaflugfestivalen på Island, Høstsabbat, by:Larm, Øyafestivalen og Midgardsblot.

Spesielle gjester: UMA + What The Five Fingers Said To The Face.

UMA er en alternativ hard-hitting duo som ble født ut av pandemien. Medlemmene består av Eivind Ditleiv Molin (Ruun, Incohation). Og Eirik Waadeland (Ruun, Filthdigger). Sammen skaper disse to et gigantisk knusende lydbilde med minimalt av medlemmer. Med en fullengder i skyggene har de sluppet to singler «Enter Cessation» og «Cant Wait for The Grave» hvor sistnevnte fikk gode ord av «Evig Lyttar».

WTFFSTTF What the Five Fingers said to the Face har siden 2011 manet frem progressiv metal i Oslos bakgater og mørke rom. Kombinert med okkulte narrativ er musikken ment å skape rom for endring gjennom et uttrykk som tøyer grenser. Helbredelse gir ikke alltid et pent uttrykk og fellesnevnere her er tung, drivende metal satt opp mot mer søkende atmosfærer og sakrale stemninger. Bandet er aktuelt med nytt album, ENDLESS, ute fra 23. februar.

Program

March

April

May

December