KLUBB:

Govy Tunes + Guests

Prettyboi Gov // DJ Abu // Eekbs // SLI0H (live)

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

Når kulden siger inn i Oslo by, og bladene legger seg som dyner på den våte asfalten så er det godt vi enda har noen som kan stå for varmen. Denne høsten vil Prettyboi Gov endelig få en klubbkveld hos Blå, og vil servere deg kun det beste fra rap, funk, dancehall og r&b, med en solid dose guilty pleasures.

Klubbkonseptet GOVY TUNES er kvelden for deg som vil danse langt inn i nattestimene til lyden av alle dine favorittlåter.

PRETTYBOI GOV

Prettyboi Gov er kjent for sin unike energi og scenetilstedeværelse og for å være dj’n til en av Norges mest fremadstormende rappere Pasha. Han er også medlem i kollektivet Prettyboi Worldwide og har delt scene og varmet opp for store artister som blant andre: Tinie Tempah, Karpe Diem, DJ Premier, Onyx, Nico & Vinz, Arif og Unge Ferrari.

DJ ABU

Abu er et multitalent med erfaring fra et bredt spekter av ulike kunstsjangre. Han er programleder, radiovert, skuespiller, komiker og DJ. Han har vært med i filmer som Izzat, NRK-serien Taxi og vært programleder for talkshowet Tabu med Abu på NRK. I 2014 fikk han Komiprisen i klassen årets gjennombrudd med Tabu med Abu. Abu er en av fire programledere i podkasten “Med All Respekt”, sammen med Anders Nilsen, Sandeep Singh og Galvan Mehidi. Med All Respekt-gutta diskuterer verden og aktuelle, nære hendelser usensurert. Abu har vært med i årets sesong av Camp Kulinaris, og har også vært med i andre tv-programmer som Tidsbonanza, 4 Stjerners Middag, Nytt På Nytt og mer.

EEKBS

Nicolai Eek, også kjent som EEKBS, Gjør comeback på den norske klubbscenen.
EEKBS har hatt faste klubbkvelder på Fisk & Vilt (Planet Booty), Diplomaten (Truserøsk) og Ginger (Lek med Eek).
Med sin rumpefokuserte hjerne, spiller EEKBS hip hop, RnB og tropiske rytmer som får selv den kjedeligste i kompisgjengen til å kunne utfordre Miley Cyrus i tverking på dansegulvet.
Andre steder EEKBS har spilt inkluderer BLÅ, Turkish Delight, Sawol, Lawo Oslo, Ish Club, Nybrua og Dattera til Hagen. Sommeren 2015 dukket han opp på Skral Festival i Grimstad, xxx i Skien og Øyanatt Vulkan i Oslo. Han har også varmet opp for rumperisteentusiaster som RL Grime (USA), Snakehips (UK), Ryan Hemsworth (CA), Madcon (NO) og En som heter Marius (Karpe Diem).

SLI0H // LIVE

En blanding av sjangerne trap, hip-hop, hyperpop og pop har Sli0h turt å bryte grenser og utrykke sine følelser. Med inspirasjon fra artister som Young Thug, Dutty Dior, Don Toliver, Future og Juice WRLD har Sli0h sveiset sammen følelsene for å presentere det til den norske hiphop-kulturen. Trist, men likevel livlig har Sli0h lagd sanger som er en helt ny gren i hiphop-scenen. Sli0h etablerte gruppen «Kun Rare Kids» med mål om å bryte grenser og gjøre det rare til det nye normale

Program

April

May

December