KONSERT:

Guilty Simpson + Phat Kat & Percee P

amerikansk undergrunns hip-hop

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

GUILTY SIMPSON
Den Detroit-baserte MC-en Guilty Simpson har siden 2008 vært en av de virkelig store premissleverandørene av undergrunns hip-hop. Med Stones Throw som hi har han levert tekster og produksjoner i samarbeid med folk som JDilla, Madlib, OhNo, Mr. Porter og Apollon Brown for å nevne noen.

PERCEE P
Denne fyren har bokstavlig talt vokst opp med en mikrofon i hånden i tykkeste Bronx, New York. Allerede som 10-åring var han i gang og med debututgivelsen “Let The Homicides Begin” (Gotham City Records, 12” single) i 1988 var veien pekt ut. Det skulle vel å merke ta lang tid før hans første album skulle se dagens lys, men albumet Perserverance som kom i 2007 på Stones Throw var vel verdt ventetiden.

PHAT KAT
Phat Kat er kanskje best kjent for å sine samarbeid med J Dilla, men har siden midten av 90-tallet samarbeidet med en rekke kjente navn som ulmer i hiphop-undergrunnen. Som for eksempel på detbutalbumet The Undeniable LP fra 2004 som har Slum Village, Dwele, Obie Trice, MC Breed og Black Milk som gjesteartister. Fyren er vel å merke mest kjent for oppfølgeren Carte Blanche som kan skryte av en navneliste som inkluderer Elxhi, Black Milk, T3, House Shoes, Guilty Simpson og J Dilla.

Program

June

July

August

September

October

November

December

January