KLUBB:

Gymmen 1 år!

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter 100,—

Vi feirer bursdag og hopper rett i kjeften på kjerringa (som et gammalt ordtak sier).

– Ett år har gått. Ja det er faktisk ett år siden vi for første gang stod nervøse i bakgården på fisk og vilt – klare for vår aller første gigg. Og det gikk jo ganske bra, da.

– Jaaaas. Og så fulgte vi opp med den kvelden under Badstugata (savn) sin siste helg hvor det ble kasta billig shprit over disken, 100 grader celcius (minst) i lokalet og en aldri så liten slosskamp. Ryktene skal også ha det til at det oppstod søt romantikk mellom gym-medlemmer den kvelden også.

– Ah. Vi har hatt et fantastisk år altså. Med SÅ mye fet musikk, SÅ mange morsomme kvelder og et fantastisk år med alle de kule folka som kommer.

– Ja, ikke minst! Vi har tegna maaaange abonnementer i år. Null bindingstid – garantert SK! Og det er jo medlemmene som ER Gymmen.

Det er jo en grunn til at Sats og Elixia har slått seg sammen… just sayin’

Nå er det tid for en real feiring as. Det er mye å ferie. For det har jo gått et år allerede og det har skjedd MYE! Ja, sett deg ned og tenk litt tilbake. Hvor mange har du hooka opp med siden 29. mai 2014? Hvor mange ganger har du vært på byen? Hvor mange singler har du gitt ut? (S/O), Hvor mange ganger har du tenkt «på mandag starter jeg»? og ikke minst; hvor mange Gymmen-giggs har du vært på og kost deg gløgg?

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember