KLUBB:

Gymmen Dancehall Spesial ft. Erik Eliassen

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 100,—

Det er sommer – eller er det egentig det? De lærde strides for tiden hardt om tilstanden i himmelbildet over Oslo egentlig kan kalles sommer eller ei.

Derfor ringte vi dancehallguden fra himmelriket på Jamaica og hørte om han hadde svar. Han går under mange alias, du har kanskje hørt noen: Energy God, World boss, Old Rasta. Han er del av alle og alle er en del av han. Han er medlem i både Gully og Gaza. Han rocker Clarks og drikker som regel rom og Ting. Beskjeden fra han var klar: nuff respec fi yuh. Yuh gwan mek summa tun up agen. Yaman. Only 1 an di only 1 music genra cyan mek di sum summa come agen. Di dance inna di hole, yuh nuh? We cyall it DANCEHALL. Big up yuh self. Bless. freewordboss

Han satt oss dermed rett over til den nærmeste dancehallprofeten innen rekkevidde; Erik Eliassen. Erik er satt til verden, nærmere bestemt til Norge og Bodø, av dancehallguden og hans eneste livsmål er: gi dancehall til det norske folk.

Erik Eliassen har imidlertid hatt ulike forkledninger for å klare sitt mål og er mer allment kjent som den ene delen av brødreduoen Sirkus Eliassen som satte låtene «Æ vil bare dans» og «Hjem til dæ» i hodene våre for noen år tilbake.

Nora og Adi har på sin side danset mang en dutty wine og nulingas til å vite hva de snakker om, og denne kvelden har kun ETT mål og EN ting å sette i våre hoder, nemlig dancehall!

Velkommen til en varm kveld heeelt utenom det vanlige. I tro Gymmen-stil mikser vi litt av alt og denne kvelden er det kjærligheten for dancehall som står i fokus. Pugg patoa-gloser, lær deg å dagge og vær klar til å la airhorna blåse trommehinnene dine i retning Kingston.

Program

September

October

November

December

January

April