KONSERT:

Halcyon Days

melodisk metalcore

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Oslobandet Halcyon Days er et hardtslående melodisk metal band med en estetikk som kan minne om band som Architects, Underoath og Counterparts. Siden deres start i 2012, har de utgitt et album med tittelen «.ELEVATE», i tillegg til to EP-er. Debutskiven deres ble spilt jevnlig og anbefalt kjært på NRK P3. To år etter deres debutskive, i 2016, slapp de sin selvtitulerte EP som scoret mer enn 250k strømminger på digitale plattformer. EP-en ble møtt med en fantastisk respons fra deres fans over hele verden, i tillegg til å belønne de med «Ukas Urørt» fra NRK P3s Urørt mot slutten av 2016.

Bandets andre fullengder Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass ble sluppet på Indie Recordings sommeren 2018. Albumet mottok strålende anmeldelser verden rundt og flere av låtene ble spilt på NRK P3 og listet på flere av Spotifys offisielle spillelister.

I løpet av de 6 første månedene ble albumet streamet over 600000 ganger på Spotify alene og bandet landet konserter på anerkjente festivaler som Summer Breeze Open Air og Reeperbahn Festivalen i Tyskland.

Bandet har den siste tiden vært i studio for å spille inn deres siste skive som gis ut høsten 2021 via Indie Recordings.

Program

March

April

May

December