KONSERT:

han gaiden + Mörmaid

iskul dansbar elektronika

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Det blir releasekonsert på BLÅ for han gaidens debutalbum “you called me your erika” som slippes den 01. april på Mutual Intentions!

han gaiden – bestående av Kristin Myhrvold, Ingrid Skåland Lia og Ragnhild Moan har etter hvert blitt kjent som et av de hippeste navnene i Oslos elektroniske undergrunnsverden.

Med lekne vokalharmonier, åpne partier med improvisasjon, dansbare beats samt melodisk og drømmende saksofon, har de skapt et helt særegent sound. De har bemerket seg på scener som Victoria Nasjonal jazzscene, Samfundet i Trondheim, og på bransjefestivalene Vill Vill Vest og By:Larm.

han gaiden skriver nyskapende musikk og sårbare tekster om det å være et ungt menneske. Våren 2022 slippes deres etterlengtede debutalbum “you called me your erika” på Mutual Intentions.

“Trioen byr på bisarre skildringer som oser feminin energi, erfaringer og selvsikkerhet. Det er forfriskende, styrkende og utfordrende.” – Saga Eline Jonsson Hoff, Universitas

:::

Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse innen progressiv elektropop, og har bevist å være en ustoppelig kraft i krysningspunktet mellom det eksperimentelle og det fengende.

Med en sterk sans for rytmisk energi og harmonisk driv, en eterisk stemme og personlige tekster, er musikken hennes følsom, hypnotisk og med en uimotståelig puls som tar deg til fange. Hun har så langt samarbeidet med artister som Bård Berg, Ben Alexander og Murmur, og spilte under by:Larm i 2021. Snart er hun aktuell med ny musikk.

Program

March

April

May

December