KONSERT:

Utsolgt: Hatebreed (US)

Support: Blodspor

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 325,—

“Now is the time for me to rise to my feet!” Dersom hardcorefolket noensinne skulle gått i 1. mai-tog under egne paroler, burde Hatebreed-sjef Jamey Jasta vært innholdsansvarlig. Siden starten med “Satisfaction Is The Death Of Desire” har Connecticut-bandet levert en endeløs rekke av allsangvennlig slagordshardcore, med de tyngste, metalinspirerte moshoppfordringer i bunn. De slo gjennom med “I Will Be Heard” og albumet “Perseverance” (2002), før “The Rise of Brutality” (2006) finpusset miksen av metal og hardcore med låter som “Live For This” og “Another Day, Another Vendetta”.

Den evig ivrige Jamey Jasta har siden fylt opp hverdagen med sideprosjekter som Icepick og Kingdom of Sorrow, men jevnlig fylt opp Hatebreed-universet med nye album og nye bangers. “Give Wings To My Triumph” fra “Supremacy” (2006) står stødigere enn pålen midt i Blå-lokalet, mens “Before The Fight Ends You” fra 2013-albumet “The Divinity of Purpose” kan gjøre Oslo om til en eneste stor cagefight i april.

For det er ingen tvil om at Blå på papiret er for lite for monsteret Hatebreed, et av de mest suksessrike bandene noensinne i krysningspunktet hardcore og metal. Vi snakker et band som spiller på hovedscener på europeiske festivaler, rev ned AMFI-scenen på Hove i festivalens første år, og vanligvis bringer circlepiten til langt større scener i vår hovedstad. Det er bare å forberede seg med Jamey Jastas egne ord: Live for this, destroy everything!

 

BLODSPOR

De hardtslående hardcore-entusiastene i Blodspor har i over 10 år spilt på både stor og små scener over land og strand og er alltid et liveband som leverer varene. De har tidligere delt scene med tungvektere som bl.a. Napalm Death, Vomitory og Pungent Stench. I april slapp Blodspor sin hissigste utgivelse til dags dato,”Only Sheep Cry Wolf”, gjennom Negative Vibe Records. Tight, grooy, sinna og rett-i-trynet!

Program

July

August

September

October

November

January

February

March

April

May

September