KONSERT:

Helven

Soveroms pop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

21 år gamle Helven lager musikk i grenselandet mellom «hell» og «heaven» – mellom lyst og mørkt. Det er HiFi-lofi, fanget på et Super 8-kamera vist gjennom en iPhone. Det er musikk full av motsigelser og et eksempel på hva fremtiden innen bedroom pop kan være. Musikken er referansetung og låtene varierte: Fra tåkete Lana-vibes og alternativ R&B, til UK garage og fengende indie-pop. Likevel – alt sammen helhetlig ivaretatt av en artist som allerede med sin debut-EP fremstår selvsikker og voksen.

Helven er prosjektet til sanger-låtskriver Jenny Bakke, født i Bergen, vokst opp på bygda utenfor Grimstad. Bakke skildrer sin generasjon og tar livet som 21-åring i 2021 på kornet med både musikk og tekster. Hun er nå basert i Oslo og musikken bærer definitivt et urbant preg.

Med skyhøye ambisjoner, en aura av levd liv – tross sin unge alder, og en tydelig visuell identitet, er Helven klar for å ta noen sjumilssteg opp og frem. volume1 er spilt inn i Luft Recordings med Andrew Murray Baardsen (Sassy 009, Pen Gutt) og slippes på Jansen-etiketten 9AM Records.

Program

April

May

December