KONSERT:

Honne (UK)

i samarbeid med Atomic Soul

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Honne kommer til Norge for aller første gang!

22. november kommer Honne til Blå for å fremføre sin sjelfulle elektronikapop, for første gang i Norge.

Honne består av den britiske produsentduoen James og Andy. De møttes på universitetet, der de fant tonen umiddelbart og begynte så å lage musikk sammen.

Det var store forventninger til duoens debut album ” Warm On a Cold Night” som ble utgitt 22. juli gjennom Atlantic Records. Albumet tok umiddelbart førsteplassen på Hypemachine, og singelen ”Someone That Loves You” (med Izzy Bizu) har allerede mer enn 10 millioner streams på Spotify (!). Låten debuterte også med en velfortjent plass på den elektroniske topp 10 listen på iTunes. Honne har fått umåtelig med støtte fra den britiske pressen og er stadig å høre på BBC1, 6Music og 1Stra.

De sier selv at ”Someone That Loves You” er en beskrivelse av datinglandskapet i dag;

– ”Det var brutalt og upersonlig. Vi var elendige til å være single”.

Musikken deres kan best beskrives som en kombinasjon av ektefølt soul og varm elektronika. Referanser til de gode gamle soulheltene Bill Withers og Al Green har blitt gjort, til og med referanser til det tidlige arbeidet Quincy Jones gjorde med Michael Jackson er blitt nevnt. Vi vil påstå at om du liker Låpsley, Shura og Anna of The North, vil definitivt musikken til disse to sjarmerende britene falle i smak.

I tillegg til å gi ut et fantastisk album startet James og Andy også sitt eget plateselskap i 2015 (Tatemae Recordings) som de gav ut EP-ene ”Coastal Love” og ”Over Lover” på.

Honne har en stor følgerskare i Europa og selger ut alle showene sine i hjemlandet. Denne våren varmet de opp for Kwabs på hans UK turné og i sommer har de vært på festivalturné med show på blant annet Latitude Festival, Ibiza Rocks og Glastonbury.

– ”Utover hypen rundt dem er Honne soleklare favoritter for 2016” – DIY

– ”Honne har etablert seg selv som en mektig og provoserende ny stemme i musikklandskapet” – Clash

Vi har stor tro på at Honne kommer til å ta Norge med storm og ønsker velkommen til deres aller første konsert i Norge.

You heard it here first” �

Billetter i salg gjennom Ticketmaster 26. August 09.00

 

Program

July

August

September

October

November

December

January

April