KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

UTSOLGT! Insomniac Bears

indierock

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Vi gleder oss til den godt jordomseilte gjengen i Insomniac Bears kommer tilbake til Blå for å spille ny musikk for oss. Nærmest som en egen kohort har de støttet hverandre gjennom den mørke isolasjonstiden og brukt tiden godt til å skrive ferdig debutalbumet. Siden starten har de jobbet seg stødig frem mot et uttrykk som er fritt, dynamisk og suggerende. Men denne gangen har de dratt det mye lenger og går langt dypere ned i sømmene. Styrken deres avhenger ikke kun av musikalsk dyktighet og kreativt samspill, men også på et mye dypere plan som har vært viktig for at bandet allerede nå har funnet et eget uttrykk. Her fusjoneres tydelige og sterke signaturer på nye måter og gruppa består av vokalistene i Rumble in Rhodos og Team Me sammen med Magnus Moriarty, Marius Ergo og Axel Skalstad. Dette nye kollektivet er alltid på jakt etter å utforske nye idéer og ærgjerrige arrangementer som kombinerer fire hovedvokaler, violin, bass, synth, gitar og elleville trommer. Se opp for en eksplosiv miks av retro- og futuristiske lyder som skaper unik atmosfære over upbeat psych-pop.

Insomniac Bears’ musikalske univers viser en sulten gruppe som elegant balanserer på hverandres respektive fortider, men også på den nye energien som oppstår når de lager musikk sammen. Enten det måtte være times lange jam sessions inn i svarte natta, dansing rundt bålet på hytta i Finnskogen eller en svett og dryppende heit session i studioet i Skippergata. Deres brede omfavnelse av sjangre kan noen ganger føles som en frisk mash-up eller en kraftfull miks av stilarter. Men takket være deres distinktive og selvsikre signaturer sklir de troverdig fra ett lydlandskap til et annet like lett som luft. I front finner du MC Thomas Bratlie som leker seg gjennom post-harmoniske hooks med en helt særegen nerve og tilnærming.

Etter to flotte E.P-utgivelser på kort tid er Insomniac Bears nå snart klare med debutalbumet, og torsdag 19. august skal vi feire singelslippfest i vente på deres første langspiller. Live-settet denne kvelden består av både helt nye hits og allerede utgitte låter. Det er begrenset med billetter så vær rask om du vil få med deg denne!

Med seg på laget denne kvelden har de en spesiell gjest ved navn Lars Horntveth, så her skal det ikke spares på kruttet!

Program

March

April

May

December