KONSERT:

Utsatt! James Gillespie

singer-songwriter

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 290,—
Det er med tung hjerte vi må utsette konserten med James Gillespie den 18. november.
Vi jobber på spreng med artist og Live Nation for å sette en ny dato i 2023, og håper å ha dette klart snarlig!

 

“Well…. Some bad news today folks.
Due to unforseen circumstances – I have no choice but to postpone my EU tour to next year.

I promise you I’m as gutted as you are and I’m especially sorry to anyone that has booked travel 2 come see a show abroad.

Trust me when I say…if there was anything I could do – I would.
Refunds will be available – and all tickets will carry forward to the rescheduled dates.


Sorry guys. I feel terrible x ” – James Gillespie

 

Den britiske singer-songwriteren James Gillespie tar turen tilbake til Oslo 18. november! Billetter i salg fredag 24. juni kl. 10.00.

Gillespie beveger seg i det samme musikalske landskapet som James Blake og Hozier, og har opparbeidet seg en dedikert og stadig økende fanbase. Låtene hans forteller sjelfulle historier om savn, kjærlighet og mørke tanker, levert med særegen stemme og imponerende formidlingsevne, noe som skaper et fengslende lydbilde.

Med sine fantastiske singler har James opparbeidet seg flere titalls millioner streams, samt masse buzz både i bransjen og blant musikkelskere. Hans versjon av P!nks «Don’t Let Me Get Me» nådde helt frem til superstjernen, som inviterte han med som gjest da hun spilte på V Festival. Dette var bare begynnelsen på eventyret!

Det er ingen tvil om at James Gillespie er på full fart mot stjernehimmelen. Han kom på førsteplass på Shortlist Magazine sin liste over hvem vi burde følge med på tilbake i 2019, noe Elton John er enig i: “James is my tip. Look out for him next year.” (Beats 1) Siden den gang har han fått masse omtal og spiller konserter for utsolgte hus.

Nå er James aktuell med den nye singelen «Love on the Side». Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve han på intime Blå i Oslo!

Program

March

April

May

December