TRIPPELKONSERT!

Jenny Hval + Carmen Villain + Okay Kaya

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

JENNY HVAL
Jenny Hval debuterte med plate i 2006, og siden har hun gradvis innlemmet bøker, lydinstallasjoner og samarbeid med poeter og billedkunstnere i sitt virke. For henne er språket sentralt, alltid revet mellom det sårbare, det eksplosive og total ydmykelse. Hun står bak en rekke kritikerroste utgivelser de siste årene. Hennes samarbeidsalbum “Meshes of Voice” med Susanna Wallumsrød vant Spellemannsprisen i kategorien Åpen Klasse 2014. Hennes siste soloalbum “Innocence is Kinky” fikk en utrolig god mottakelse med bl.a.disse lovordene:

“Self-reflective and conceptually probing, it demands and sustains repeated listenings” – The Wire

“Innocence Is Kinky is a remarkable album, one which delves beneath the surface and returns with something both seductive and strange. “ – The Quietus

“Ultimately, the album’s heady diversity originates in Hval’s malleable voice, which alters style, approach, timber, and tone from one measure to the next. “- 7.8 Pitchfork

CARMEN VILLAIN
“incredibly beautiful singing and songwriting supplemented by cosmic, psychedelic, dreamlike textures.” – Dummy

“atmospheric post-modern volk smoke” – The Wire

“dulcet drone-pop meditations as supple as raw silk ” – SPIN

Debutplaten ‘Sleeper’, som kom ut via Smalltown Supersound i 2013, ble veldig godt motatt både i inn- og utland, og ble etterfulgt av spillejobber verden rundt. Med loops, gitar, vokal, synther og trommemaskiner skaper hun et eget og distinkt sound som er psykedelisk og drømmende, men som ofte har pop’en i bunn. Tidligere i år slapp hun 7″ EP’en ‘Quietly/Let Go’, og har siden det bl.a. vœrt på UK turné med Neneh Cherry. Nå for tiden gjør Carmen seg ferdig med sitt neste album, som hun produserer og spiller inn selv.

 


OKAY KAYA

I tillegg til å lage egen musikk, har hun samarbeida med Jamie xx og Travis Scott. Okay Kaya har sunget og spilt gitar på musikken førstnevnte lagde til balletten Tree Of Codes. Hun er født i New Jersey, oppvokst på Nesodden og jobber nå fra New York. Platekontrakt er undertegna med Hot Charity, som er en del av XL Recordings. Det jobbes i disse dager med et debutalbum, som skal ut i 2016.

Låtene hennes har kledelig enkle arrangement. NME har omtalt musikken slik: – Okay Kaya’s songs are both chilled and chilling…her fragile vocals are enthralling.

Okay Kaya har rukket å varme opp på turner med toneangivende artister som Tobias Jesso Jr og Leon Bridges, og er blant annet bekreftet til neste års Øyafestival! I tillegg anbefales hun stadig av kredible, internasjonale musikkmedier. Nå gleder vi oss til debututgivelsen, men før den tid vil det komme singler via Su Tissue på nyåret!

 

Program

July

August

September

October

November

December

January

April