KONSERT:

Joddski «Bygdedyret» Releasekonsert

Tid, dato og aldersgrenser 21:00 20+
Billetter 250,—

Etter noen år uten noen utgivelser er Nordlandstrompeten Joddski aka Tungtvann-Jørgen er tilbake for fullt. Forrige måned fikk vi første smakebit fra hans comebackplate “Bygdedyret” i form av videoen til “Bjørn Sundquist”, hvor Sundquist selv debuterte som rapper. I hvert fall på film.

“Bygdedyret” er en retur til et klassisk hiphop sound, og er i sin helhet produsert av bergenseren Ciscoe. Alt er spilt inn og mikset av Poppa Lars i Tromsø. Nå er det klart at Joddski signerer managementavtale med Knirckefritt og havner dermed i samme stall som Admiral P, Nico D, Jaa9 & OnklP.

Utgivelsesdato til “Bygdedyret” er nå satt til 9. oktober, og da går også startskuddet for en releaseturne, hvor Joddski tar med seg sin trofaste partner og sirkushest Jan Steigen. Duoen er akkurat ferdig med en gullrekke med Tungtvann-konserter, og er så sammensveisa som aldri før. Forvent masse nytt materiale, og et par klassikere når Joddski og Steigen leverer en liten time med nordnorsk fandenivolskhet og publikumstekke, før de tørker svette og fortsetter festen ut i de små timer bak platespillerne.

JODDSKI BYGDEDYRET RELEASEPARTIES:

9. Oktober Oslo, Blå (etterfest: Fette Najs m/Raggabalder og Fabolous G)
10. Oktober Sortland, Kvartal 15
16. Oktober Tromsø, Driv (Isbjørnsalen)
17. Oktober Bodø, Verkstedhallen
30. Oktober Bergen, Klubb Kok (m/DJ Girson)
14. November Trondheim, Brukblæst (etterfest: Fette Najs m/Raggabalder)

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember