KLUBB:

Juicy: Dj Cake + Chris Stallion & Patski Love

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 150,—

Juicy-gutta ChrisStallion & Patski Love er back at it på BLÅ, og denne gangen har de gjenopplivet DJ Cake, nå bedre kjent som Dan Bravo!

I gode, gamle dager da Chris & Patski også herjet på klubber som Living Room, Fugazi osv. i tillegg til sine faste kvelder på Blå spilte de ofte Hip Hop og R&B sammen med DJ Cake. Men med årene navigerte Cake seg mer over mot ren House og Disco og ble til Dan Bravo. Denne kvelden vekkes derimot god, gamle DJ Cake til live igjen for One Night Only og han er allerede godt i gang på skatejakt etter sine gamle Rap perler!

Chris Stallion & Patski Love trenger vel neppe noen introduksjon, men om det skulle være noen tvil er her noen ord som har blitt sagt om gutta;

Det høres kanskje rart ut å være eksperter på fest, men det er dét Patski Love og Chris Stallion faktisk er. Som to halvskrullete vitenskapsmenn vet disse to nemlig 110% hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til stemning. De har lang erfaring. I over 10 år har Love & Stallion holdt det gående på Oslos beste klubber, samtidg som de stadig merker økt etterspørsel fra storklubber i utlandet. Artistgjestelista på Juicy har etterhvert blitt lengre og mer kredibel enn på de beste stedene i utlandet, med en nesten fulltallig A-Å av bra DJer og artister innom på jevnlig basis. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip Hop, Soul, Funk, Disco, House +++ er det som gjør Patski Love og Chris Stallion til landets aller fremste bak spakene, og med et sterkt ønske om å få deg til å føle deg vel og ha det gøy selv er Juicy fortsatt de saftigste festfolka i landet vårt.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April