KLUBB:

Juicy: Dj Sinatra (NYC)

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 150,—

Brødrene Juicy, også kjent som Chris Stallion & Patski Love, starter 2016 knallsterkt med en av de uten tvil råeste DJene i New York; DJ Sinatra på Blå 9. januar!

DJ Sinatra, født og oppvokst i Brooklyn, New York begynte sin musikk karriere som studio-engineer for artister som 50 Cent, Beyonce og De La Soul. I 2004 flyttet han Tokyo for å DJ’e og innså der at DJ’ing var meningen med livet hans. Etter han flyttet tilbake til USA ble han fort en av de mest ettertraktede DJene NYC sitt alltid pulserende natteliv. Sinatra er blant annet resident DJ på 1OAK, Avenue, SL og Funday på GoldBar. Listen av celebre fans er lang, og folk som Jay Z, Pharrell Williams,Robin Thicke, Leonardo DiCaprio, Alex Rodriguez og Natalie Portman både leier inn og kommer på festene hvor Sinatra spiller.

Om han måtte befinne seg i New York, Miami, Brazil, Asia, Paris eller Milano, spiller DJ Sinatra en sinnsykt fet blanding av Hip hop, Classics, House, Electro og Disco, noe Juicy-gutta Chris Stallion og Patski Love fikk oppleve da de spilte sammen med Sinatra på nevnte NYC hotspot 1OAK i 2010. Helt siden har de hatt lyst til å ha Sinatra på besøk og endelig kommer han. Ved siden av å DJe produserer Sinatra musikk under monikeren La Cocina sammen med kompissen Nem, og deres remiks av The Weeknd sin “The Hills” har gått jevnt og trutt på klubber verden rundt.

Mer om DJ Sinatra:
https://www.facebook.com/sinatranyc
http://skamartist.com/DJSinatra
https://soundcloud.com/djsinatra
https://soundcloud.com/lacocinamusic

Program

July

August

September

October

November

December

January

April