KLUBB:

Juicy

+ Dj Maximum (UK- Skepta / Boy Better Know) + Chris Stallion + Patski Love

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

Etter at Oslo knapt har rukket å få tilbake pusten tar den ustoppelige Juicy-duoen Chris Stallion & Patski Love det til Chris sin hjemby London; nærmere bestemt Skepta og Boy Better Know sin DJ Maximum!

Boy Better Know er London sitt varmeste plateselskap i øyeblikket og har Skepta, JME, Frisco, Shorty, Jammer, DJ Maximum og sist, men ikke minst Drake(!) i stallen! Ved siden av det har labelen gitt ut Grime artister som Chip, Wiley og Solo 45. En haug av rappere, men bare DJ og dette har alltid vært og forblitt Maximum. Først kjent fra Roll Deep Crew valgte Maximum og fortsett karrieren med Wiley, JME og Skepta – noe som skulle vise seg å ikke være noe dumt valgt med tanke på suksessen til disse artistene de siste årene.

I 2006 to Boy Better Know også over etter Roll Deep på Englands beste undergrunns-radiostasjon Rinse FM med sitt ukentlig Grime show. Med tiden ble Maximum og BBK for hektiske til å ha fast radioshow da de året rundt reiser kloden rundt fra Drake sin OVO Fest til Coachella til Rockefeller i Oslo nylig. Enten han DJ’er for Skepta, JME eller Frisco på en scene foran 100,000 fans eller som DJ på klubber i London, Paris, New York eller Tokyo er Maximum uten tvil en av de lengst levende og mest velgående Grime pioneerene.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April