KLUBB:

Juicy: J. Espinosa (US – Red Bull Thre3style Champion)

+ Patski Love & Chris Stallion

Time, date & age restrictions 22:00 23+
Tickets 150,—
Juicy er tilbake på BLÅ og denne gangen har Patski Love & Chris Stallion med seg Red Bull Thre3Stylel US Champion J. Espinosa!
J.Espinosa er født og oppvokst i San Francisco i Bay Area og begynte allerede å utvikle sine DJ-ferdigheter som 14-åring. I 2001 da han var 17 år gammel debuterte han på radiostasionen Wild 94.9/KYLD San Francisco og kort tid etter ble han den yngste DJen til å ha fast mixshow på kanalen. Herfra jobbet Espinosa seg opp til å bli en av de mest innflytelsesrike DJene som San Francisco har hatt på en lang stund. Ikke bare har han de to største radioshowene i byen han er også produsent og er selvfølgelig å høre på klubber fra kyst til kyst i USA.
I 2015 gikk J.Espinosa helt til topps i den amerikanske finalen Red Bull US Thre3style og han kom på 2. plass i verdensfinalen. Hans evne til å rocke et hvilket som helst publikum og dansegulv med sine to nøkler kvalitet og ferdighet gjør oss helt sikre på at akkurat denne Juicy-kvelden på Blå, hvor du selvfølgelig også finner Patski Love & Chris Stallion bak platespillerene, kommer til bli helt spesiell.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November