KLUBB:

Juicy: Patski Love & Chris Stallion

Mixtape Vol. 21 Release Party

Time, date & age restrictions 22:30 23+
Tickets Get tickets 150,—

Som vanlig slipper Juicy-gutta en gratis sommer-mixtape som kommer til å gjøre sommeren din enda litt bedre, i år gjør DJ-duoen det i samarbeid med Radio 1 hvor de har sitt ukentlige radioprogram, og som vanlig feires dette med en gedigen fest på Blå!

Chris Stallion & Patski Love har flere jern i ilden enn de fleste og dette er langt fra noe unntak i sommerhalvåret. Med spillejobber på og rundt landets feteste festivaler som blant annet Slottsfjell, Palmesus, Stavernfestivalen og Øyafestivalen, samt faste klubb-giggs rundt omkring i Oslo og jordkloden ukentlig kan man trygt si at disse to gutta leverer non-stop.

Sommerens mixtape er nummer 21 i Juicy-serien og oser som seg hør og bør av varme, sjel, sol og sommer – alt fra de nyeste bangerne til Kendrick Lamar, The Weeknd, Big Sean, DJ Khaled, Travi$ Scott, Jamie XX, Young Thug, Kanye West, T-Wayne, Dej Loaf, Vic Mensa, Cashmere Cat, Fetty Wap, Drake, Skepta, Meek Mill og ikke minst Juicy-aktuelle DJ Mustard, til klassikere fra Juicy-favoritter som The Notorious B.I.G., Eazy-E, Memphis Bleek, Snoop Dogg, Brandy, Kurupt og Nate Dogg. I tillegg til dette er mixtapen krydret med remikser og edits av folk som DJ Premier, Kaytranada, Four Color Zack, Dan Gerous, Midas Hutch, Cousin Cole, Diamons Pistols, Wellman og selvfølgelig en av Juicy sin kommende utgivelser, nemlig “Saftig JCY RMX” med Lars Vaular, Kaveh og Arif!

Så tilbake til denne festen denne kvelden; hvor som alltid musikken er i sentrum, og som vanlig har Juicy sitt egne og unike “Streetsoul” lydbilde som basis. For uinnvidde betyr dette at lyden alltid er gjennomsyret av Hip Hop og Soul uansett om det er Rap, Trap, House eller Funk som kommer ut av høyttalerne via de 4 platespillerne og 2 mikserne. Like sikkert som at det blir tropevarme og skyhøy stemning på Blå denne kvelden er at du som alltid høre The Notorious B.I.G. “Juicy” minst en gang, i minst en versjon i løpet av kvelden..

De 200 første gjestene denne kvelden får som seg hør og bør en gratis “Juicy Mixtape Vol. 21” til odel og eie i ekte CD-format! Mandag 13. juli slipper Juicy og Radio 1 også mixtapen digitalt via en rekke nettsteder og selvfølgelig Juicy sin SoundCloud-side.

 

Program

August

September

October

November

December

January

April